Några av våra
referenser

Referenser

Vi på Stewes Servicefirma kan hjälpa dig att tillverka hela moduler eller komponenter av plåt utifrån dina önskemål. Här har vi samlat några exempel på vad vi har tillverkat åt våra kunder. Vissa uppdrag mer unika och andra återkommande produktioner. Kontakta oss om du vill veta mer eller om du har en idé som du behöver hjälp med att förverkliga. Navigera på knapparna eller scrolla nedåt.

Holtab

På uppdrag av Holtab har vi stor tillverkning av transformatorstationer i olika storlekar och ibland utifrån särskilda förutstättningar. Här svetsas många delar samman till byggnaderna.
 

Nordic eye

Nordic Eye säljer hjälpmedel för synskadade. Konstruktionen har en läsplatta med en arm för en kamera och plats för bildskärm som förstorar det som ligger på läsplattan. Plattan kan styras i alla riktningar men har även inbyggda låsfunktioner som låser rörligheten i önskad ritning.
 

Fueltech

På uppdrag av Fueltech stansar och laserskär vi olika detaljer till tankar för lastbilar.
 

Saab AB

Världens första operativa godkända Remote Tower-systemet är ett Saab-system. Ett torn för fjärrstyrd flygtrafikledning. Stewes Servicefirma har levererat plåtdetaljer sedan projektets start 2006 fram till dagens lösning på skärstativ, signallampa till kamerahus med alla ingående komponenter. 
 

HLR Instruktören

Vi tillvekar skåp åt HLR Instruktören som innehåller hjärtstartare och placeras ut på offentliga platser.
 

Skaraborgs Gasolbolag / Gasolbolaget Ygdevik

Vi arbetar med både Skaraborgs Gasolbolag och Gasolbolaget Ygdevik med flera olika projekt. Vi har bland annat tillverkat gasolskåp som finns runt om på bensinstationer och restauranger. 
 

Liljegrens entrepenad

Skyltar kan göras på många olika sätt. Ett exempel är skylten vi gjort vid Liljegrens entrepenad som ger lite extra proffsigt utseende. Varje bokstav är tredimensionellt utformad och sitter med distans från skyltens basplatta. 
 

Samarbeten med konstnärer

Vi har bland annat samarbetat med Marita Ygdevik (Julstjärnan ovan är ca 2 m hög och finns utanför Gasolbolaget Ygdevik i Växjö) och Anna Ehrner med tillverkning av plåtdetaljer utifrån deras skisser på önskad design.
 

Egna innovationer

Vi har själva tagit fram smarta och enkla lösningar för produktion av exempelvis förvaringsskåp med hög kvalitet och arbetsbänkar som lätt kan måttanpassas. En enhet till detta är ett vinkeljärn där vi gjort en modell som inte behöver svetsas samman utan kan tillverkas i ett stycke.
 

Holtab

Förutom svetsade transformatorstationer gör vi även moduler som skruvas ihop. Dessa konstruktioner blir mer portabla att flytta till olika platser.
 

Svenska Lager

Tillsammmans med beställaren Svenska Lager har Stewes Servicefirma tagit fram en unik hjultvätt som både har hög kapacitet och som dessutom är miljövänlig.

Den här produkten var bara på idéstadiet och långt ifrån färdigutvecklad när kunden kontaktade oss. Tillsammans med
konstruktören utvecklade och anpassade vi produkten efter vår maskinpark och våra förutsättningar. Att vi fick tillgång till kundens ideskiss gjorde att vi kunde upptäcka potentiella problem tidigt och kommunicera nya lösningar till kunden.

 

Trädgårdsskulptur

Plåtfigurer till trädgården görs med fördel i en plåt som med tiden får ett skyddande lager med rost, som smälter in bra i växtligeheten i trädgården.